Selskaber

Vi har de hyggeligste selskabslokaler i Vejle, og vi kan tilpasse det lige netop til dine behov, hvad enten I er 8 eller 60.
Vi har efterhånden mange års erfaring med alle former for selskaber, firmafester, personalemøder, julefrokoster, firma- og forretningsmiddage, barnedåb, konfirmationer, fødselsdage og andre festlige lejligheder.

På SteakeRiet kan vi tilbyde:

Fantastiske rammer med en hyggelig atmosfære centralt i Vejle.

Lækkert mad og drikke, hvor vi sammen finder frem til menuen, og forsøger at imødekomme jeres specifikke ønsker.

Lokaler til selskaber:

Åen:
Aflangt lokale der følger åen langs vinduerne ud til Dæmningen med plads til 18-30 personer. Her er en god stemning med hyggelige vægdekorationer, vintønder og billeder af turene til Down Under, der giver dette lokale sjæl og altid anledning til en god historie, der klæder et hvert selskab. 

Stalden:
Vores lille lokale med plads til 6-10 personer med et massivt plankebord, som passer ind i det rustikke lokale med vintage staldvinduer og råt træ samt fotokunst på væggen. Stalden er vores mest populære lokale til “meeting before eating” for bl.a. virksomheder.

Selskab:
Som spisestuen fra de gamle herskabsvillaer og gårde med plads til 12-18 personer. Vores lokale med plads til det meste, her er der muligheder for at lave mindre præsentationer til fx. et salgsmøde eller planlægning af banefordelingerne til næste sæson i sportsforeningen. Lokalet er med seperat lydanlæg, der kan tilgås fra mobilen.

 

Mulighederne er mange og de fleste behov kan indfries…. Ja, hos os kan du roligt læne dig godt tilbage i stolen og hygge dig med dine gæster og nyde aftenen i godt selskab…

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på 76 100 800 eller kigge forbi restauranten og tag en snak med René.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Dit tlf. nr.

Din e-mail (skal udfyldes)

Din forespørgsel

Antal

Tidspunkt

MENUFORSLAG

DEN KLASSISKE

Forret
Hvidvinsdampet krydderlaks

Hovedret
Bøf bearnaise
200g. Oksemørbrad med fedtkant fra fritgående græsfodret kvæg
grove fritter – stegte svampe – hjemmerørt bearnaise

Dessert
Isdessert med sæsonens smage