Selskaber

Hold din næste fest hos os… Vi har de hyggeligste selskabslokaler i Vejle, og vi kan tilpasse det lige netop dine behov, hvad enten I er 8 eller 100.
Vi har efterhånden mange års erfaring med alle former for selskaber, firmafester, julefrokoster, firma- og forretningsmiddage, barnedåb, konfirmationer, fødselsdage og andre festlige lejligheder.

På SteakeRiet kan vi tilbyde:

Fantastiske rammer med en hyggelig atmosfære centralt i Vejle.

Lækkert mad og drikke, hvor vi sammen finder frem til menuen.

Kapacitet til selskaber

Frokost 20-100 gæster alle ugens dage.

Aften ved max 40 gæster kan I få jeres eget lokale, hvor restauranten også har åben andre for a la carte gæster.

Ved antal 80-100 gæster kan hele restauranten reserveres, skal dog gøres i god tid.

Vi sammensætter en menu sammen med dig, men for at give lidt inspiration har vi lavet et forslag. Ellers se vores menukort, vi kan lave det nøjagtig, som du ønsker.

Når du vælger at holde din fest hos os, hjælper vi dig via en god dialog med alt dvs. planlægning, borddækning, alt klargøring, betjeningen under festen og opfyldning af specielle ønsker og behov, du har vedr. din fest. Oprydning og rengøring efter festen skal du slet heller ikke tænke på…
Ja, du skal faktisk bare vælge hvad du godt kunne tænke dig at spise og så komme og nyde din dag som festens midtpunkt, så vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at gøre din fest til netop det, du drømmer om.

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på 76 100 800 eller kigge forbi restauranten og tag en snak med René.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit tlf. nr.

Din e-mail (skal udfyldes)

Din forespørgsel

Antal

Tidspunkt

MENUFORSLAG

DEN KLASSISKE

Forret
Sæsonens forret

Hovedret
Bøf bearnaise
200g. Oksemørbrad med fedtkant fra fritgående græsfodret kvæg
grove fritter – stegte svampe – hjemmerørt bearnaise

Dessert
Dagens dessert