Gavekort

At give en god gave bringer smilet frem hos de fleste…

Vi vil alle sammen gerne give den perfekte gave til dem, vi holder af… Og hvad skal det så være…? Giv et gavekort til en hyggelig aften i SteakeRiet. Noget som modtageren kan glæde sig til og se frem til og også huske bagefter. Vi har også gjort det muligt at tilkøbe SteakeRiet’s mest populære rødvin til en meget favorabel pris, så der gives en lille forsmag på, hvad der venter i restauranten. Vi har udvalgt 2 af vores vine, som vi synes dit gavekort skal ledsages med, og her har vi valgt at bidrage lidt til vinen, da vi synes oplevelsen allerede skal starte hjemme hos vores gæster.
Vi vil sørge for at pakke gavekortet i en lille sort kuvert, der hænger i en lædersnor rundt om vinflasken, med vores logo på.

 

🍇 Rødvin Maron

Lækkerier En frugtig og blød vin fra Puglia, hvor Italiens sol og varme har skabt en dejlig rund vin med masser kraft og smag. Vinen passer godt til grillede retter, men kan også nydes med ost eller bare godt selskab, som den er. Din pris sammen med gavekort 75,-

🍇 Rødvin Edizone

En af vores topvine En bemærkelsesværdig vin fra Abruzzo. Her er der tale om en kraftig super-vin, når modtageren fortjener det ypperste. Perfekt til grillede retter, men kan også nydes med ost. Din pris sammen med gavekort 150,-

Uden Vin

Gavekort uden vin Du kan selvfølgelig også købe et gavekort uden vin… Gavekortet kan afhentes i SteakeRiet, men vi leverer det også gerne inden for Vejle Kommune som en lille ekstra service, denne gratis levering gælder dog kun ved køb af gavekort & vin.

Gavekort

Bestilling

Gavekort type

Fragt

Betaling

9 + 4 =

Kontakt

SteakeRiet 76 100 800

info@steakeriet.dk

René Rasmussen 28 18 8000

rene@steakeriet.dk