Sæsonmenu

Fra d. 18/8

Forret
Hjertemuslinger
Tomat, frisk tagliolini & persille …

Hovedret
200g. oksemørbrad
New Zealandsk
græsfodret fra Hawke’s Bay
Årstidens grønt & knuste kartofler
Gorgonzola sauce

Dessert
Danske brombær
Havtornis, vandbakkelse & brombærcreme …

Pr. kuvert 429,-

Vinmenu 3 gl. tilpassede vine
pr. kuvert 289,-

 

Sæsonmenu

Fra  d. 29/9

Forret
Escargots à la crème
Hvidløg, fløde & reblochon …

Hovedret
200g. oksemørbrad
New Zealandsk
græsfodret fra Hawke’s Bay
Årstidens grønt & knuste kartofler
Gorgonzola sauce

Dessert
Blomme
Lun, kold og tørret blomme

Sæsonmenu

Fra  d. 10/11

Forret
And på flere måder
lidt sødt, lidt sprødt & lidt surt…

Hovedret
200g. oksemørbrad
New Zealandsk
græsfodret fra Hawke’s Bay
Årstidens grønt & Pommes Anna
Rødvins sauce

Dessert
Ris a la mande trio
kirsebær, figne & citrus