2 & 3 RETTERS

Forret
Smørstegt krokodille
eller
Krydderlaks

Hovedret
200g. oksemørbrad – 1 sauce & 1 kartoffel eller salat
eller
250g. ribeye – 1 sauce & 1 kartoffel eller salat

Dessert
Valgfri dessert
ostebræt +30,-

2 retter: 319,-
Forret – hovedret / hovedret – dessert
3 retter: 359,-
Forret – hovedret – dessert

 

SÆSONMENU

Forret
Tunmousse
En kugle af tun – fløde – dild – citron
serveret med rejer – tomat & feldsalat… Ren nostalgi…

Hovedret
Bøf bearnaise
200g. Oksefilet med fedtkant fra fritgående græsfodret kvæg
grove fritter – hjemmerørt bearnaise


Dessert
Dagens dessert
Spørg vores søde tjenere,
hvad kokken har fundet på idag


3 retter: 319,-
Forret – hovedret – dessert

 

 FORRETTER

Rejecocktail
Håndpillede rejer, salat, tomat, dressing….
89,-

Krydderlaks
Hvidvinsdampet krydderlaks, salat, tomat, rejer….
95,-

Carpaccio
Tyndt skåret oksemørbrad, olivenolie, lime, rucola, parmasan….
95,-

Krokodille
Smørstegt krokodille, ærteskud, krydderurtepesto, mango….
95,-

Snegle
6 stk. med hvidløg og krydderurter….
109,-

Slagterbræt
Skiver af 3 slags pølser og skinker, sennep, sødt, surt….
109,-

Lufttørret and
Soltørrede tranebær, glace, appelsinskal, ristede kerner…
79,-

HOVEDRETTER

Kalvemørbrad
180g, Dansk, græsfodret
229,-

Striploin
250g, New Zealand, græsfodret
259,-

Oksemørbrad
200g, New Zealand, græsfodret
279,-

Ribeye
250g, Australsk, græsfodret
289,-

Lammemørbrad
New Zealand, græsfodret
229,-

Kængurusteak
Australsk, tyksteg
199,-

Laksesteak
Frisk nordisk laks
189,-

TILBEHØR

Til din hovedret medfølger
1 valgfri sauce & 1 valgfri kartoffel eller salat

 

Sauce
Husets balsamicosauce
Hjemmerørt bearnaise
Whiskysauce

Kartofler
Pommes frites
Bagekartoffel
SteakeRiets flødekartoffel

Salat
Crispy salat
Broccolisalat
Ratatoille

OST & PORTVIN

Ostebræt
4 stykker delikate oste med hjemmebagt
knækbrød, sødt & sylt
99,-

DESSERTER

Isdessert
Hjemmelavet iskage med marcipanovertræk
89,-

Crème brûlée
Fyldig smag af vanilje og et sprødt sukkerlåg
89,-

Chokolademousse
Cremet og fyldig smag af chokolade og appelsin
89,-

Kokkens favorit
Vaniljeis, rosiner i rom, kahlua, skum og et strejf af kaffe
89,-

Pære Belle Hélène
Pære i vanilje- og sukkerlage serveret med vaniljeis og chokoladesauce
89,-