FORRETTER

Rejecocktail
Håndpillede rejer, salat, tomat, dressing….
89,-

Krydderlaks
Hvidvinsdampet krydderlaks, salat, tomat, rejer….
95,-

Carpaccio
Tyndt skåret oksemørbrad, olivenolie, lime, rucola, parmasan….
95,-

Krokodille
Smørstegt krokodille, ærteskud, krydderurtepesto, mango….
95,-

Snegle
6 stk. med hvidløg og krydderurter….
109,-

Slagterbræt
Skiver af 3 slags pølser og skinker, sennep, sødt, surt….
109,-

Salatbar
Friske sprøde salater og grøntsager, nødder, kerner, oliven, olier….
59,-
som hovedret +80,-

HOVEDRETTER

Kalvemørbrad
180g, Dansk, græsfodret
229,-

Striploin
250g, New Zealand, græsfodret
259,-

Oksemørbrad
200g, New Zealand, græsfodret
279,-

Ribeye
250g, Australsk, græsfodret
289,-

Lammemørbrad
Dansk, sydhavslam
229,-

Kængurusteak
Australsk, tyksteg
199,-

Laksesteak
Frisk laks fra det lokale fiskehus
189,-

TILBEHØR

Kartofler
1 valgfri til alle hovedretter…

Pommes frites
Bagekartoffel med hvidløgsmør
SteakeRiet`s flødekartoffel

Sauce
1 valgfri til alle hovedretter…

Husets balsamico sauce
Hjemmerørt bearnaise
Whisky sauce

DESSERTER

Isdessert
Vores hjemmelavede isdessert med 3 kugler is
89,-

Crème brûlée
Fyldig smag af vanilje og et sprødt sukkerlåg
89,-

Chokolademousse
Cremet og fyldig smag af chokolade og appelsin
89,-

Kokkens favorit
Vaniljeis, rosiner i rom, kahlua, skum og et strejf af kaffe
89,-

Pære Belle Hélène
Pære i vanilje- og sukkerlage serveret med vaniljeis og chokoladesauce
89,-