FORVENT MERE

Velkommen til SteakeRiet -et hyggeligt spisested i Vejle med fokus på det gode kød og rigtige råvarer.

Hereford og Angus fritgående kvæg

Oksekød
Vores oksekød kommer hovedsagligt fra New Zealand og Australien, hvor kvæget har gået frit på græs hele livet.
Vi bruger kun det bedste, derfor er der kun få kvæg, der kan leve op til det kvalitetsniveau, vi ønsker.
Vi bruger er en blanding af Angus og Hereford okser, der er kvalitetskød, som ikke har været udsat for hormoner eller antibiotika.
Vi er et hyggeligt spisested i Vejle med en klar holdning til råvarernes kvalitet, og for os betyder det ligeledes noget, at dyrene har haft det godt, inden de kommer til os.

Madfilosofi
Vores menukort er enkelt og ligetil med et lille udvalg, da det er alfa omega for os at servere friske råvarer til vores gæster. Det primære fokus ligger på det gode kød samt sæsonens rigtige råvarer, på denne måde fremkommer den bedste smag. Vores forretter og desserter er valgt udfra vores egne livretter, samt vores fortolkning af gode klassiskere, der frembringer nostalgi og gode minder.
Vi kan godt lide at tage fat i gode klassikere som fx. rejecocktailen, citronfromagen, bondepige med slør og så tilføre en masse velsmag, æstetik og raffinement til retten.

 

Råvarerne
Vi vælger vores råvarer med omhu. Vi får vores friske varer leveret dagligt fra vores leverandører, dvs. slagter, fiskehandler, den lokale grønthandler, ostehandler m.m.
Vores reje har vi valgt at få hjem fra Feldts, Skandinaviens bedste, hvis grundværdier følger vores i forhold til kvalitet, etik og moral.
En reje er ikke bare en reje, ligesom en bøf ikke bare er en bøf….
Det hele handler om den rigtige kvalitet i råvarerne. Ingen kompromisser!

 

SteakeRiet – et hyggeligt spisested i Vejle med fokus på kødet og de rigtige råvarer!

Den personlige holdning til kvalitet, æstetik, etik og velsmag.