FORVENT MERE

 

Oksekød
Vores oksekød kommer hovedsagligt fra New Zealand og Australien, hvor kvæget har gået frit på græs hele livet.
Vi bruger kun det bedste, derfor er der kun få kvæg, der kan leve op til det kvalitetsniveau, vi ønsker.
Vi bruger er en blanding af Angus og Hereford okser, der er kvalitetskød, som ikke har været udsat for hormoner eller antibiotika.

Madfilosofi
Vores menukort er enkel og ligetil med det primære fokus på det gode kød samt sæsonens rigtige råvarer. Vores forretter og desserter er valgt udfra vores egne livretter, samt vores fortolkning af gode klassiskere, der frembringer nostalgi og gode minder.

 

Råvarerne
Vi vælger vores råvarer med omhu. Vi får vores friske varer leveret dagligt fra vores leverandører, dvs. slagter, fiskehandler, den lokale grønthandler m.m.
Vores reje har vi valgt at få hjem fra Feldts, Skandinaviens bedste, hvis grundværdier følger vores i forhold til kvalitet, etik og moral.
En reje er ikke bare en reje, ligesom en bøf ikke bare er en bøf….
Det hele handler om den rigtige kvalitet i råvarerne. Ingen kompromisser!

 

DET ER DET, DU KAN FORVENTE AF OS!