SÆSONMENU

Forret
  Flodkrebs
aioli & sea grapes

Hovedret
Bøf bearnaise
200g. oksefilet
af New Zealandsk fritgående kødkvæg
Grove fritter & lun hjemmerørt bearnaise

Dessert
Rabarbertrifli a la 
SteakeRiet

Pr. kuvert 399,-

 FORRETTER

Rejecocktail
Håndpillede rejer, salat, tomat, dressing….
89,-

Krydderlaks
Hvidvinsdampet krydderlaks, salat, tomat, rejer….
95,-

Kongekrabbe
Serveret med aioli og lime
129,-

Krokodille
Smørstegt krokodille, ærteskud, krydderurtepesto, mango….
95,-

 FORRETTER

Carpaccio
Tyndt skåret oksemørbrad, olivenolie, lime, rucola, parmasan….
95,-

Snegle
6 stk. med hvidløg og krydderurter….
99,-

Charcuteri
Kokkens valg af specialiteter på et bræt…
109,-

 STEAK

Oksefilet
Australsk græsfodret fra Manning Valley
Oksefilet med fedtkant, der fremhæver den gode smag

250g 269,-
400g 389,-

 

Oksemørbrad
New Zealandsk græsfodret fra Hawke’s Bay
Den mest eksklusive udskæring med smag og mørhed i top

200g 279,-
300g 399,-

 

Ribeye
Australsk græsfodret fra Manning Valley
En rigtig mandebøf med markant smag og mørhed

300g 329,-
500g 499,-

DIN STEAK SOM

Peberbøf
Pommes fondant
Krydderet pebersauce
Kokkens valg af aftenens garniture

 

Bøf bearnaise
Grove sprøde pommes frites
Bearnaise sauce
Kokkens valg af aftenens garniture

 

Whiskybøf
Smørstegte petitkartofler
Whisky sauce
Kokkens valg af aftenens garniture

 

Balsamicobøf
Pommes Anna
Balsamico sauce
Kokkens valg af aftenens garniture

 KALV & LAM

Kalvemørbrad
Dansk når det er bedst…
Eksklusiv udskæring med mild smag og mørhed i top
Ristede svampe, jordskokker,urter…
Pommes Anna
Balsamico sauce

180g 249,-

 

Lammemørbrad
New Zealandsk græsfodret fra Hawke´s Bay
Smag og mørhed i top, let marineret i hvidløg og urter
Bagt hvidløg og cherrytomater
Pommes fondant
Balsamico sauce

200g 259,-

FUGL & FISK

Unghanebryst
Unghanebryst Fransk friland – velvære og trivsel i fokus
Fennikelfrø soufflefars og sprødt skind
Svampe, æble, squash, urter….
Pommes Anna
Balsamico sauce

200g 229,-

 

Nordisk Laks
Bæredygtig laks fra en 3 generationers
familiedrevet fiskefarm i Kvaröy i Norge.
Grillet laksesteak
Smørstegte kartofler
Ratatouille
249,-

OST & PORTVIN

Ostebræt
4 stykker delikate oste med hjemmebagt
knækbrød, sødt & sylt
99,-

DESSERTER

Isdessert
Hjemmelavet isdessert a la SteakeRiet
89,-

Crème brûlée
Fyldig smag af vanilje og et sprødt sukkerlåg
89,-

Chokolademousse
Cremet og fyldig smag af chokolade og appelsin
89,-

Kokkens favorit
Vaniljeis, rosiner i rom, kahlua, skum og et strejf af kaffe
89,-

Pære Belle Hélène
Pære i vanilje- og sukkerlage serveret med vaniljeis og chokoladesauce
89,-

Det siger vores gæster om SteakeRiet:
Her kan du læse lidt om, hvad vores søde gæster skriver om Restaurant SteakeRiet.

Facebook den 5. januar 2019
“Det var en fantastisk aften. Det dejligste mad og den sødeste betjening (hun tog alt med et smil). Jeg kommer gerne igen og anbefaler jer til venner og bekendte. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra😊”

Tripadvisor den 14. december 2018
Så godt! Altsammen!
Den bedste restaurant oplevelse i lang tid. Velkomst var i top. Bordet vi fik havde god placering. Stedets atmosfære er super hyggelig. Drinks før maden blev 2 x rose som var gode. Og så en GT som var helt i top. Pigernes forretter var helt i top. Carpaccio og charcuteri. Steaks blev til oksemørbrad og ribeye. De var simpelthen i top. Dette sted kan i den grad anbefales.”


Facebook den 2. december 2018
“Tak for en fantastisk aften igår (firmajulefrokost )”


Google den 19.august 2018
“Helt igennem en perfekt oplevelse, lige fra da vi blev modtaget og hilst velkommen af både værtinde og tjener, til maden og især betjeningen👌🏼UG 🌟🌟🌟🌟🌟 vi ses helt sikkert igen.
Mvh Tina og Jens
P.s vanvittig god vin 🍷”

Trustpilot den 28. juni 2018

“Fantastisk godt mad!
Fantastisk godt mad og, kan varmt anbefale deres oksemørbrad!”